Τρόποι – Έξοδα Αποστολής

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας χωρίς μεταφορικά έξοδα από το φυσικό μας κατάστημα στην Καλαμάτα, Μακεδονίας 11 και κατά τις ώρες λειτουργίας του.

Όλα μας τα προϊόντα μέχρι 30 κιλά παραδίδονται σε όλη την Ελλάδα από courier των ΕΛΤΑ ή της ACS στην πόρτα του σπιτιού σας και εντελώς δωρεάν για παραγγελίες άνω των 120 ευρώ. Για παραγγελίες μικρότερες των 120 ευρώ υπάρχει η ελάχιστη χρέωση για μεταφορικά 4 ευρώ και  για αντικαταβολή 3 ευρώ .

Εναλλακτικά για όλα τα προϊόντα, αλλά υποχρεωτικά για τα επαγγελματικά και τα μεγάλου βάρους/μεγάλου όγκου  προϊόντα οι αποστολές γίνονται κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη με μεταφορικές εταιρείες.

Η εταιρεία μας τα στέλνει χωρίς καμία χρέωση για μεταφόρτωση σε οποιοδήποτε Αθηναϊκό πρακτορείο ζητήσει ο πελάτης ο όποιος αναλαμβάνει τα υπόλοιπα μεταφορικά έξοδα.

Χρόνος παράδοσης

Οι παραγγελίες που γίνονται ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά και τα προϊόντα τους είναι άμεσα διαθέσιμα , παραδίδονται κατά κανόνα σε 1-4 εργάσιμες ημέρες . Εάν η παραγγελία γίνει Σαββατοκύριακο τότε η επεξεργασία της παραγγελίας θα ξεκινήσει Δευτέρα. Αν έχετε επιλέξει ως τρόπο πληρωμής την τραπεζική κατάθεση η επεξεργασία θα ξεκινήσει από την στιγμή που θα ενημερωθούμε για την κατάθεση.

Τα προϊόντα που δεν είναι άμεσα διαθέσιμα αποστέλνονται μόλις παραληφθούν από εμάς.

Ένα προϊόν που είναι κατόπιν παραγγελίας θα αποσταλεί σε 3-7 εργάσιμες ημέρες. Το χρονικό διάστημα που απαιτείται για την εκτέλεση μιας ειδικής παραγγελίας είναι 4-15 εργάσιμες ημέρες. Προσπαθούμε να εξυπηρετούμε τους πελάτες μας με το καλύτερο δυνατό τρόπο αλλά για τα προϊόντα που γίνονται ειδική παραγγελία στα μέτρα σας (όπως κάποιες μοκέτες ή και χαλιά σε επιθυμητή διάσταση) χρειάζονται επιπλέον χρόνο για την μεταποίηση τους . Για οποιοδήποτε έλλειψη, πρόβλημα ή καθυστέρηση ενημερώνεται πάντα ο πελάτης.